Передчуття себе в Бог-Слов

       Передчуття себе в Бог-Слові
       (з дитинства — і на віки вічні)


Я був таким многоруким
я стільки міріадів вселенних
тримав задля злуки й розлуки
мені неможливо було б
зменшитись і примірятись
                до рук дисидентів
моє слово оспівувало неможливість
                рабської муки
українською мовою
стало співати
всі Божі гатунки
що не буде усіх президентів
коли звуки
так зблизяться в Богові
одномоментно
аби звуку і букві і духу не стало
                тут еквівалентів...
щоб свободою скону
я родився би в Божім законі
хай світські грунтування
видих-вдих
в підготовках в
фрагментах
таж свобода в Христі — незнищенна ікона
із любові
що мене пропалила б дощенту!
Справді церковного!!
Одномоментно!!!
Що любов проповідана
не знайшли і ні гудзів ні блях
що любили їх
ніби якісно
були тут якісь президенти...

27.11.2019


Рецензии