My angelic memory

А сегодня я забыла,
Отчего ты вдруг дерьмо...
Напрягаю память с силой -
И не помню все равно.

Видно богу надоело
Вечно думать про него.
Бог святой и вечно светлый
И ему не до того.

Что мне дуры и их тролли,
Восхищённые во зло?
Не хожу в места их вони -
Вот и вспомнить не-че-го.

***
From this morning I forgot
Why you were at once a shit ...
Srain my memory with force -
But I can’t remember it.

God is tired and is bored
Always to think over it.
Holy, ever-light is God
And he is not up to it.

What fools and trolls mean to me?
So admiring the ill?
I don’t visit their stink -
So I remember nil.


Рецензии