Амаль трыялет

Неспадзявана дзень які,
Тут на рацэ, за вёскай нашай,
Лавілі рыбу рыбакі.
Неспадзявана дзень які,
А мне было ўсё не з рукі,
На печ я лёз паеўшы кашы.
Неспадзявана дзень які,
Але хацеў і рыбы вашай.


Рецензии