Державний барига

Садок вишневий коло хати,
Вже скоро купить пришлий пан.
З рабами хочуть продавати,
Такий у них пархатих план.
Гектар за шекель, смішно курям,
В раю неначе чорнозем!
Народ цей гойський завжди дурять,
В ярмі брехні віки повзем.
Панів катаємо на спинах,
Плюють на нас ті сміючись,
Із гаслом: "Слава Україні",
Безслав'я лиш кругом кажись.
А президент то фунт звичайний,
Гарант - Госдеп і МВФ.
Та вірує зелений чайник,
Скував їх пропаганди цеп.
Валютний фонд дає вказівку,
Це незалежність! Сто кубов!
Клюють каструлі на наживку,
В них варять пропаганди плов.
А нам дають веселе шоу!
Щоб не задумався народ.
І членом грає хитрий клоун,
Від сміху спазми зводять рот.
Порохопси барижать далі,
Хоч нові пики - суть одна!
БАРИГА - слово на ї**лі,
В очах безодня, що без дна.


Рецензии