Максiму Багдановiчу
Крочыў полем, дарогай, лугамі.
Сыпаў вершы, бы песні гусляр,
Колькі думак было- колькі мар.
Бо як кажуць: даў божачка дар,
Зоркай быць, той Венерай між намі.
Колькі думак было- колькі мар,
Ды й застаўся ў сэрцах радкамі!
Свидетельство о публикации №119112808021