Референдум
"Нам треба землю продавать!
Землі, базари відкривать,
У гоїв щоб останнє вкрасти,
Тарифом їх, хай склеють ласти,
Бо гоя загнобить - не гріх.
Ми незалежні, самостійні,
Спросіть у МВФ таки!
Госдеп нам радники надійні,
Земля ця, як корова дійна,
Народ - воли, чи як бики.
Або ж бездумні скотиняки,
Їм смі уже забили баки.
Квартал всіх весело смішить,
Нам треба під шумок спішить,
Щоб не спідкала нас ганеба.
Благословив мене мій ребе,
Цих гоїв весело душить.
Бо я таки - консенсус кланів,
Бариг лукавих - компроміс.
А референдум - для балванів,
Сміюсь я з лохів аж до сліз.
Ведуться ті вже стільки років,
Тих влада має в позах всіх.
Подумали що вибір їх!
Лапшу їм! Нам - баблопотоків,
Закон про землю підпишу!
ДемоНкратично тим брешу,
Мол буде люди референдум,
Ті розкатали свої гемби,
Ждуть демоНкратії раби!
Веслом смиренно ти греби,
Вези нас в рай нарід, надхненно,
І виправлять горби - гроби.
Свидетельство о публикации №119112801725