Карма
Гарант в Естонію попер,
Сміється світ увесь тепер,
Це тролінг у апофеозі,
Сусід сміявся, що аж вмер.
Лице Країни - шут і клоун,
Над владою колись шутив.
Смішив народ, мутив він шоу,
Тепер в тій шкурі наш Зевова,
Він лісапєда заслужив.
Вже президенти гонять з нього
Принижують немов лоха.
Зелений скоморох убогий,
Нема нічого там святого,
Бариже землю з молотка.
Ще референдум обіцяло,
Недоторканість познімать,
Просив усіх голосувать!
Петруху - шоколадне сало,
Божився курв* закривать.
Недавно Трамп його принизив,
А тут контрольний в пух і прах.
Гарант наш - блазень, просто страх,
На глузд здоровий нині криза,
А дибілізм зрива аншлаг.
Сиди Володька в Україні!
Не їдь ти краще нікуди.
Бо ще подарять піаніно,
Дорожку зверху кокаїну,
Не рипайся і не чуди.
Все гірше й гірше, срок за сроком,
Бджоляр безвольний, шапкокрад...
Петро був для країни шоком,
Тепер зелений смокче соки,
Їм пекло всім дає мандат.
Свидетельство о публикации №119112801705
Ирина Евтягина 28.11.2019 13:18 Заявить о нарушении