горев псалми Молод сть серця жить!..

     Ігореві псалми

                Навіть світовий класик літератури
                І.С.Тургенєв повідомляв:
                “Якби я народився українцем,
                я розмовляв би лише українською”.


Молодість серця жить!
це гай шумить
і ліс біжить —
бо юне серце — юне й сонце
хоч космос наїжачився —
            й дрижить!

27.11.2019


Рецензии