Псалом 51

А я тепер кажу — надхмарний —
із Сонцем —
кожна мить
без Христа — марна!
Що ткав би я —
якби не був у хмарах —
караний!
Як теоретики смачні —
самі земні!!
Сусіди твої, мертві війносії,
і ти сама, земле страшна,
а я у Небі, світ й
надхмарний — гарний!
І лиш Христос в мені!!
кричу а ви не чуєте —
що кожна
мить без Христа — намарна!!!
Марна!!!!
А є ж свобода у Христі!!
І то з свободи —
претесь
знов до буцегарні...

23.07.2019,
свято Антонія Києво-Печерського


Рецензии