Повiльно крутиться земля
Повільно крутиться земля …
За горизонтом ген минуле.
На нього - погляд мій здаля:
Чи буде щастя ще, зозуле?
Мов килимок, квітковий луг.
Там чути ніжний запах літа,
М`якенький із тополі пух
Гойдає вус колючий жита.
Сюди знічев’я забредеш
Росу збиваючи ногами
Краплина щастя , де ж ти , де ж?
Лиш вітру посвист над ланами…
Свидетельство о публикации №119112704283