***

Старенька хата при дорозі..

ти йдеш назустріч  у віршах


тебе забути я не зможу..

ти грієш серце  -
сльозою ти бриниш в очах..
приходиш ніжністю в моїх -
незабуваємих -ти -снах...

Зоя МІщенко


Рецензии