И... на коленях... Маргарита Метелецкая
И на колiнах...
http://stihi.ru/2019/11/25/8309
----------------------------------
Які завбачливі зірки
В душі палають...
Неначе справжні маяки
В Путі до Раю!
Висвітлюють усі жахи,
Що приховала -
Охоплюють такі страхи,
Що місця мало!
І так роз'ятрює вина,
І так повчально,
Що не виходити всім нам
Із сповідальні* -
Пора вимолювать свій вік,
Просить сумлінно,
Не піднімаючи повік
І...на колінах...
******************************
Какие звёзды-светляки
В душе пылают...
Как будто вправду маяки
В дороге к Раю!
И ужасы, что скрыла я,
Все вмиг осветят.
Такие страхи для меня,
Что места нету!
И так преследует вина -
Урок печальный,
Что мне б остаться навсегда
В исповедальной -
Пора вымаливать свой век,
Просить смиренней,
Не поднимая вовсе век,
И... на коленях...
Свидетельство о публикации №119112600546