***

Годинника стрілки по колу біжать,
А ми не будемо їм заважать
Скоро уже дванадцять проб'є
І Новий рік для всіх настає.

Навколо ялинки лісовий народ
Разом із Снігуркой водять хоровод
Сніжинки, принцеси,сніговики
Танцюють,співають усі залюбки.

Радіють дорослі і дітлахи,
Святкові салюти блищать навкруги.
І Дід Мороз подарунки несе
В казкову цю ніч збувається все.

Годинник вже б'є,часу ти не втрачай
Й бажання своє у цю мить загадай.
У старому році лихо залиши,
У Новий рік,в щастя,ти поспіши.


Рецензии