Ще хвилинка та снiжинка - i загасне день

Ще хвилинка та сніжинка – і загасне день.
Я шукаю кращі звуки для моїх пісень
Несподівано підійде пісні тихий звук –
це закохана сніжинка поцілує брук.

Поцілує брук у щоку вічно кам’яну.
Скаже брук, що він кохає лиш її одну.
І повіриться сніжинці в те, що так і є.
І повіриться сніжинці в радісне своє.

А за мить її не стане – крапелька лише,
тільки краплю про сніжинку пам'ять збереже.
І коли нова сніжинка поцілує брук,
я почую, що в кохання є омани звук...


Рецензии