May- Let - Пусть!

Пусть всегда будет солнце!
May always be the Sun!
Let always be the Sun!

Пусть жизнь вокруг смеется!
May life be fun!
Let life be fun!

Пусть будет так, пусть будет так:
Let it be, May it be!
Пусть свободен будет враг
Let|May your enemy be free!

May all your dreams come true!
Да сбудутся мечты по зову твоему!


Рецензии