Чи кьисмет

               

 Чи халкьдиз хьайи гуж хьана хьи чаз,
Зазни ваз.
ЮкьвайтIуз сергьат, авуна чара,
Чи ара.
Са кас я уьмуьр авурди хирде,
Ви диде.
Рахазни тежез яргъа хьана чун,
Зунни вун.
Гудайди хьана рикIериз зегьмет,
Чи кьисмет.
Кьвед кьве магьледа,кьве къула кьве гум,
Кьве гьукум.
Къе чи арада цацар алай сим,
Ви итим !


Рецензии