***

Стирати ноги, йдучи в світ,
Колись було потрібно.
Та світ тепер уже змільчів,   
Що його й  і з  ганку видно.

А спілкування щоб легке,
Назустріч -- тиснуть руку,
Введи себе у це кільце , 
В чотириколісник – другу…

Тепер  п;яти – для жінок:
Шпильки в асфальт тиснуть.
А всім іншим – тільки крок--
Й други-гради тиснуть.


Рецензии