Я вiдчуваю так
Як відчуваєш ти…
Твій біль в мені горить
І просить: відпусти!
Я знаю: ти – Душа…
Але чи знаєш ти,
Що Світло і Пітьма
Підвладні нам, тобі…
Я йду… і ти ідеш…
Шляхи Земних надій…
Облуда сірих меж…
Пустих тривог сувій…
Я бачу: ми – одне…
Розбіжності – обман…
Твоє життя й моє –
То сходинки за грань…
Я відчуваю так,
Як відчуваєш ти…
Реальність, казка, гра –
Це все Любов, це ми…
20.11.2019
Свидетельство о публикации №119112104482