Як добре бути молодим
Щоби душа завжди співала,
Життя стелилось, як килим,
Й душа той килим прикрашала.
Як добре бути молодим,
Щоби душа завжди раділа,
Йти далі мостом нехитким,
Й струна душі, щоби бриніла.
Як добре бути молодим,
Щоби душа все розквітала,
Й щоби серпанком золотим
Нічка в обійми свої брала.
Як добре бути молодим,
Щоби душа завжди кохала.
Кохання з подихом п’янким
Душа назад не відпускала.
Як добре бути молодим,
Щоби струна душі бриніла,
І квітла цвітом запашним,
Й ніколи щоб не стугоніла.
06.11.2019 р.
Свидетельство о публикации №119112100378