Не завжди щаслива
Не завжди в коханні потопає вона,
Хоч усмішка в неї завжди красива,
Та від болю бринить і голосить струна.
Жінка красива про щастя теж мріє,
Чекає вона, що воно прилетить,
Сподівається, вірить, та ще й розуміє…
Не даремно від болю струна стугонить.
Жінка красива не втрачає надії –
Щасливою стане вона в одну мить,
Молитви її у душі голоснії
Й про щастя струна скоро вже забринить.
Жінка красива буде також щаслива,
Доля тримає їй дарунок такий,
Скупається в щасті, немов в літній зливі
І щастя дурман вже відчує п’янкий.
30.10.2019 р.
Свидетельство о публикации №119112110090