up to you...

Любой Наркотик* — это СамоОбман, который
со Временем превращается в Угрызения Совести...

.............. they never get tired of putting me down
.............. & I'll never know when I come around
.............. what I'm gonna find...
.............. don't let them make up your mind...

© Olga Karpilova  «up to you...»**


Рецензии