Аенаедзуапп уарзт у заердаейаен зындон

Мае сыгъдаег  уарзтаей калмфенаегау лидзын.
Таерсын ,мае уд куы басудза бынтон.
Аез уарзты ныфс фаердыггай 'ндахыл уидзын-
Аенаедзуапп уарзт у заердаейаен зындон.

Саелын саердыгон ихджын цаестаенгасаей.
Аерхаендаег мыл дзаегъаелдзуйау ныттыхст.
Маердон уаелдаеф мыл улаефы аегасаей.
Аенаеуарзт судзинау мае заердаейы нынныхст.

Цаей, ауадз мае! Ныфсытае даер мын  ма даетт!
Каед маен нае уарзыс, уаед дае фаендаг раст!
Фаеливд ныхаестаей уарзаг уды ма саетт!
Дае дурзаердаейыл уыцы уд фаесаст!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.