It is very important for each of us

It is very important for each of us ...
That someone sees us sublime and very rich in knowledge ...
That someone is really admiring us very much ...
This is what gives the energy to create art ...

Det er meget viktig for hver av oss...
At noen ser oss sublim og veldig rik p; kunnskap...
At noen er virkelig beundrer seg veldig av oss...
Dette er som gir energien for ; skape kunst…

Это очень важно для каждого из нас ...
Это кто-то видит нас возвышенными и очень богатыми знаниями ...
Это кто-то действительно восхищается нами ...
Это то, что дает энергию для создания искусства ...

20.11.2019 Zoja Sperstad


Рецензии