Биринчи къар
Юрек къувана "доп-доп "деп
Къар,яв, бирдагъы яв
Аппакъ болсун бизин бав!
Кёп иш гёзлеп,яшлар ятгъан,
Чыкъгъан чана эшик артгъа
Эртен болса-къар урушлар,
Къар кюлтеде гьампурушлар
Хола ийлеп,дёгеретип,
"Къурчакъ"ясар къардан этип.
Байсан айны хантавлатып
Къыш гёрюнюп,гетер къайтып
Свидетельство о публикации №119112003566
Терджиман Кырымлы Третий 27.05.2022 18:50 Заявить о нарушении