Я задивилася на Мiсяць i на Зорi

Я задивилася на Місяць і на Зорі,
Що незбагненно серед темряви світились…
Я щиро дякувала Богові і Долі,
Що серце щедрості й Любові долучили…

Я милувалася Небесною Красою…
Глибини кликали до Радості Злітання…
Я відчувалася Дорогою Земною
Душі, що сходить у миттєвості Пізнання…

14.11.2019


Рецензии