Тебе благаю

Стане соком землі торішня трава,
Сиплять сніг ліхтарі, як на Покрова,
ти повісила замок на своїй душі
може тому почуття моI не втекли.

Протипокозань немаe,
До того,що  я тебе  благаю
я тебе благаю- будь ніжніше,
Як коли то була раніше
протипоказань немає
До того що я тебе кохаю,
Можливо у мене ты сильна
Але твоє серце не вільно

Як втрачає ніч місячне світло
Темны очи  дивиться  у вікна
Серед чиїх то половин блукаю,
Повернись до мене, благаю.


Рецензии