bright star of mine
but my song is one for all time
little star of mine, my bright light
you're so far from this place of mine
we have realized it too late
that together it's twice as fun
even gliding through sky's blue tent
and moreover walk on the ground
cloud's touching you in the air
wants to shield you from me
apple of my eye, strict and fair
how i wish next to you to be
we have realized it too late
that together it's twice as fun
even gliding through sky's blue tent
and moreover walk on the ground
and i know for you i'm no God
they say my wings are the wrong kind
i can't fly to you in your perfect sky
nor can you come down to my side
we have realized it too late
that together it's twice as fun
even gliding through sky's blue tent
and moreover walk on the ground
original ЗВЕЗДОЧКА МОЯ ЯСНАЯ
Песни у людей разные,
А моя одна на века.
Звездочка моя ясная,
Как ты от меня далека.
Поздно мы с тобой поняли,
Что вдвоём вдвойне веселей
Даже проплывать по небу,
А не то, что жить на земле.
Облако тебя трогает,
Хочет от меня закрыть.
Чистая моя, строгая,
Как же я хочу рядом быть.
Поздно мы с тобой поняли,
Что вдвоём вдвойне веселей
Даже проплывать по небу,
А не то, что жить на земле.
Знаю, для тебя я не бог,
Крылья, говорят, не те.
Мне нельзя к тебе на небо
А-а-а прилететь.
Поздно мы с тобой поняли,
Что вдвоём вдвойне веселей
Даже проплывать по небу,
А не то, что жить на земле.
А не то, что жить на земле.
Поздно мы с тобой поняли,
Что вдвоём вдвойне веселей
Даже проплывать по небу,
А не то, что жить на земле.
А не то, что жить на земле.
Свидетельство о публикации №119111409869
лучше перевести нельзя (и нечего пытаться)
Батистута 10.01.2020 23:59 Заявить о нарушении