Белый лист

Білий аркуш.
Ми дуже вже самотні в цьому світі.
Коли ми виникаємо в житті.
Майбутнє наше тайною покрите.
І звідси підемо  насамоті.

Життя це путь. Хороший , чи поганий.
Але він наш , і більше вже ні чий.
Наш білий аркуш чорний , чи багряний.
Залежить лиш від повсякденних дій.

То намалюйте пензликом кохання,
Політ орла і посмішку душі
Хай на папері світиться бажання.
Читать неперевершені вірші.

Хай зорі світять, і струмок шепоче,
Хай весело луна дитячий сміх.
Хай робить кожний , хто чого захоче.
Але щоб лиш корисне для усіх!
13.11.2019. 6.13


Рецензии