Эсге алыв
Яшадым шат девюрде.
Агъач булан печ ягъып,
Тёгегенде кёмюр де.
Къырда сувукъ чартлата
Тюнгюлюкню оькюртюп,
Уьйде печде кюл ята,
Агъачланы дёндюртюп.
Къырдан уьшюп къайтгъанда,
Къызгъан печ балгьам бола
Бутларынг узатгъанда,
Сувукъну чюмнеп ала.
Инелер чанчагъандай,
Яякъларынг яллата
"Чай ич"-деп айтагъандай
Чайникни жыжыллата.
Юхусырав енгенде
Агъач чартыллап яна.....
Йыл сайын,къыш гелгенде,
Эсге алыв уяна ;
07.11.2016.
Свидетельство о публикации №119111402482