Повернення до Джерела Любов

Повернення до Джерела Любові

                Ліні Костенко з любов’ю
                присвячується


1

Небо бачить навіть риб
                і раків
Любов любить нас
                небораків
коли Ліна здійнялась десь до Ітаки*
коли видихнула й аж таку
нероздільну
безкореневу атаку
на себе атаку
що всотала  від Бога
не піднялось серце
й рука не здійнялась
аби в Любові порозставляти
                розділові знаки...



2

Йому
вдалось Нестора обняти
Нестором нас всіх мовних
                обняти
й мовне засвітить в державі свято
і дивись скільки серця Хто зміг
всіх обняти!

09.11.2019,
з причастям...

* «повернення на Ітаку» —
повернення додому, на батьківщину.

Судячи з натхнення Духом Христовим,
Ліна палаючим серцем повернеться...


Рецензии