Ике куз

Яши ике сенелкэш
Ике куз ике сердэш
Берсе берсен курэ алмый
Хэм бирэ ала кинэш.

Кинэш бирсэдэ карыйлар
Икесе гел бер якка
Арада бик сирэк була
Караганнары торле якка

Икесе бергэ елыйлар
Куз яшлэрен бергэ тугеп
Йокларга бергэ яталар
Кон озынына арып

Яратсалар яраталар
узлэренэ берэрсен
Сенелкэшлэр усалланса
Икелэтэ курэсен

Кийсэлэр инде киялэр
Икесенэ бер кузлек
Нинди салкыннар булсада
Вот аларда туземлек

Ике куз ике сенелкэш
Армый талмый эшлилэр
Битебезгэ ямнэр кертеп
Безнен йоздэ яшилэр.


Рецензии