Плекаю мрiю
Заблукати в твоєму волоссі.
Вічно жив би в твоїх лісах
І співав би у стоголоссі.
Пити воду з джерел твоїх
І гуляти твоїми садами.
Клав би квіти щодня до ніг,
Так було би,повір,роками.
Дивитись в безодню очей
І досліджувать їхні глибини.
Ще й торкатись твоїх плечей…
Доглядав би твої долини.
Піти ще й у гори твої,
Піднятись на найвищу вершину,
Де дзвенять поміж гір ручаї,
Закохатись в твою полонину.
Заплутатись в твоїх думках
І мелодію рік всіх співати…
Щоб було це не тільки в снах.
Ключ до серця твого шукати.
11.11.2019 р.
Свидетельство о публикации №119111109153