То про Юльку то про тёщу

То про Юльку, то про тёщу,
То про Юльку тёщу тёщу;
То про Юльку тёщу Юльку,
То про тёщу тёщу Юльку.

То про тёщу тёщу тёщу,
То про Юльку Юльку Юльку;
То про тёщу Юльку тёщу,
То про Юльку тёщу Юльку.

То про тёщу, то про Юльку,
То про Юльку, то про тёщу;
То про Юльку, Юльку, Юльку,
То про тёщу тёщу тёщу.

То про Юльку, то про тёщу,
То про тёщу, тёщу, тёщу;
То Юльку, Юльку, Юльку
То про ёбаря её..


Рецензии