Раптово

Налетіла спогадів зграя,
Захопила волю зненацька.
Я собі на нервах заграю,
Вріжу пристрасне танго вар’яцьке.

Невідомі шляхи твої, доле!
З ким же зводиш мене ти наосліп?!
Чим засіяла ти моє поле,
Що життя будяками заросле?!


Рецензии