Сполохана тиша очей

Серпневі світанки умчали у вирій,
Мені залишаючи сум
Осінніх туманів і мрій нездійсненних
Легкий листопадовий шум

Запалюю свічки як крихітні сонця
В полоні холодних ночей,
Та поглядом ницим вдивляється туга
В сполохану тишу очей…


Рецензии