Красуня Тома

Посвящается
моей двоюродной сестричке
Тамаре Гаевик(Хомич)
в день ее рождения)))
С Юбилеем тебя,Томочка!
        9 ноября 2019 г.

(укр.мова)

Я вітаю тебе сестричко!
З твОїм святом)))
Народилась ти найвродливіша
Всіх дівчаток!
Всіх дівчаток,що на селі!
Всіх в родині!
Може навіть  ти найвродлива
В України)))

Ти вдалАся не тільки личком
А й душею)))
Своїм серцем як сонце щира)))
Наче фея,-
Що творила й творить добро
Й допомогу!
Дай же Боже тобі найкращого!
Й Слава Богу,-

Що сестричку Тамару мАю,-
Двоюрідну.
Наші роки, неначе річка
Край не видно.
Але в спогадах  та думках
Про родину,-
Ми онучечки бабці Домці ,-
Час не плине!

В кінострічці дитинства лелекою
Кадри знову:
Там сестричка Тамара-Дюймовочка,-..
Васильова)))
Ти красуня-гарнюня-манюня,-
Вельми схожа була на Варлєй)))
Може щиро сміешся з рядків
Цих моїх іменинних  віршей)))

Твоя посмішка кожного дня
Хай прикрашує весь білий світ)))
Як поїдеш ,сестра, у село
Передай всій родині привіт!
Може зустріч якась,та колись,
Ще зведе у життi  незабаром?
Донбасянку Людмилу-сестру
та сестру-волинянку Тамару.

Дай   здоровья тобі та кохання!
Та завзяття тобі через край!
Дай онукам , дIтям, батькАм!
Що бажаю,- усе,Боже, дай)))
Наче квіточка,наче мАківка)))
Ти для діток найкраща матінка)))
З Днем Народження щиро вітаю)))
Всiх люблю і усіх пам'ятаю)))

Я вітаю тебе сестричко!
З твОїм святом)))
Народилась ти найвродливіша
Всіх дівчаток!
Всіх дівчаток,що на селі!
Всіх в родині!
Навіть,- ти найвродливіша жіночка
В Україні)))


Рецензии