Посвящается Родине моих детей

Рідна моя Україна
Вражає своєю красою!
До тебе душею я лину
Царівна з густою косою.
У косу заплетені ріки,
Колосся ї трави духмяні!
Ну як же тебе не любити?
Адже Батьківщина - як мама.
Турбуєшся, щоб твої діти
Були й одягнути, й ситі,
Даруєш нам сонце і квіти,
Ну як же тебе не любити?
І як же тебе не плекати,
І серцем з тобою не бути,
Сади твої не зберігати,
Стражданья твої не відчути?!
Мов пісня твоя дивна мова!
Могла б, кожне слово співала!
Твої краєвиди казкові
Найліпші  для мене ще й змалу.
Не треба бентежити душу,
Що кращі країни є в світі,
Я свій заповіт не порушу,
Завжди тебе буду любити,
Рідна моя Україна!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.