Любите. ВСВ

Хіба не може сонце не світити?
Хіба не може дощик не іти?
Хіба можливо людям не любити?
Хоча б єдиний раз у цім житті?

Навіщо ж нам тоді палають зорі?
Навіщо, в росах миються квітки?
То викиньте в смітник шалене горе..
Любов в життя закличте навпаки....

І зорі надішлють вам привітання ,
І сонцю в ранці посміхнешся сам.
Кохайте люди, вперше як в останнє.
Наскільки сили вистачає вам.
7.11.2019. 6.59


Рецензии