***
Ото вже буде втіха, у черзі, що до раю.
Давай сьогодні мовчки, без сліз таких солоних...
Я вдячна за відстрочки молитв та колискових.
Давай сьогодні щиро, без прикрої надії
Так, всіх врятує віра... Із зашморгом на шиї.
Давай без обіцянок... Ти настраждавсь добряче.
Ось знов прийде світанок..Стій! Чоловік не плаче!!!
Давай сьогодні ніжно... Все вперше, як в останнє...
Пробач, що я так пізно знайшла своє кохання.
Слабка я та без волі, біль кожен день сильніше...
Згасають мої зорі... І вже до неба ближче...
Свидетельство о публикации №119110607526