Не полишай...
Не відпускай! Тримай мої холодні руки...
Не забирай! Залиш надію на останнє...
Не зупиняй! Я зізнаюсь тобі в коханні...
Не поспішай! Беззахисна лише до тебе...
Мене тримай! На цьому світі жити треба...
Не обминай! Не поруч в нас, одна дорога...
Не завмирай! Я не піду з твого порога...
Не ображай! В дружини хочу, не в коханки...
Ти тільки знай, тобі я добрі зичу ранки!
Хай судить Бог! І хай в життя не лізуть люди...
Є в мене борг! Його я віддавати буду...
Свидетельство о публикации №119110607511