Скажи мен...

Скажи мені, які роки
На двох ми втратили з тобою..?
Ми мали дах над головою,
Сім'єю ж стати не змогли.

Скажи мені, як ми жили..?
Як дні втрачали легковажно,
Боролися за час відважно
Та чи себе перемогли?!

Скажи мені, коли були
Ми справжніми та мали крила,
То звідки ж бралася та сила
Коли у прірву чи згори..?!

Скажи, а все це варте сліз..?
П'яти хвилин мовчання поспіль
І ця холодна клята постіль
Та у відношеннях "без віз".

Скажи, чи в пам'яті мине
Набуте, пройдене пліч о пліч..?
Прийшов вже час на самопоміч
Та чи все це від нас піде?

Ні, не кажи..! Минає день...
Знов намагаємося жити
І прагнемо перехворіти,
Бо серце б'ється так лишень....


Рецензии