Stop-gunz
нессомненно
мост - за мостом берё-т
К виску подносит
вилку от шасси - да ждёт ?
I feel as if
my eyes got back to the black beneath down Ground - ?
Knock it knocking is
any-more times
before
- For sure - ^?
Good-night , Famigo-es !
Свидетельство о публикации №119110505585