В молитв серця з р ясн ша

*   *   *



В молитві
серця зір
яснішає…
ось-ось…
з’явиться ліпше…



Хай сонця промінь
диха —
і сильнішає!
молитва змінює
тебе
і інших!!



Бог в правді — ось…
і в правді більшій
і в правді твоїй — дні!
ще цікавіші
і люди раді —
в світла ніші!



Хто розумніший?
мугикають осінні маринади
як ти десь
відхиливсь
від Сонця правди

02.11.2019


Рецензии