good and bad...

Мнгновение Нас поглощает — Вновь...
и Это называется — Любовь...
Секунда наполняет Нам — Сердца...
и Это длиться, длиться... — Без|Конца...

.................................. I'm still yours...
.................................. tonight & one night before,
.................................. let's dance with the moon
.................................. take my hand let's go back*...

© Olga Karpilova  «good & bad...»*
________________________________
* - LOVE...;;


Рецензии