В Подыsах свытае, бач!
Хто мы? Дэ мы? Чого vывэмо?
Чы хоть е у колодцах вода?
О! j про баню даvэ пытають
Перапісчыкі зь унь Сашка.
От мы тута j всі отвічаем:
Да, прыкрасно нам белкы j влад
Продвігають культуру ятвягав
І всіх прэдкав і роду аvн.
Тут до матра прышла красавка:
Так! Цікава! А хто вы, палячк? –
Не! Ну, шо вы! Бы всі v малпы. –
А чо сын украінец ваш?
Да, есця v бо в падлыj нацыя:
Грамадзяне зе все Браг.
От і ласкава зном скаvуть вам:
Да бросьце, балотныя vабк!
Вікамы бо чы добывалысь
Хотя бык Волыньнё стать.
Но гэто v якысь бульбашата.
Да і бандэровцы страшн.
То пуд Польшчыё, то пуд босымы.
Пуд татарамы но ны бував
Ободраныj онь апостол ХІ
З Янова j з Баландычав.
І от зарэ мы аv колхозамы
Но j jіздымо в Сумы j Сарат.
Бо есця vа j 100 роботыj
Гынды во у опадыsан.
Всі сёла уvэ скасованы.
Осталось по 3 пынька.
І шо будэ далыj в боньдіj?
Рыволюцыя? О! Шэ j 5!
...на ромашках шэ погадаjм
Свидетельство о публикации №119110307961