Вай дошдалар
Ворда сацай-те наькъе ах.
Ма тамашийна хьувза хьо.
Дега чу тоха гlерташ пхо.
Гlарагlураш, ткъамалла яьнн.
Доацаш, из а ма дий аьнна.
Йода сигале екаеш.
Цхьоагlо, гlайгlа юташ (са) беш.
Аз, фу де хlанз, аз фу де.
Хьона-м бий хьогl башха-бе.
Денорг лесташ ягlа со.
Седкъий лувцаш лела хьо.
Хье дош даннача хила да.
Корзагlбаьннаб (са) мел боа пхьа.
Гуц хьона вlалла, везар са.
Кулга-сахьатий сацай ха.
Фу хилар вай дошдаларах.
Ворда сацай-те наькъе ах.
Ма тамашийна хьувза ха.
Аз ма лоралуш боаккха гlа.
Гlарагlураш, екаш хоз.
Пlелгах болларе lа гlоз.
Ткъамаллаяьнн, гlоттаргьяр.
Ираз долаш, со хургьяр.
Гlалгlайче, 03. Лайчила бутт 2019 шу
Свидетельство о публикации №119110300025