Шама до шамкы

Бігае шпарко v

Мы тут рышылы.
Мы тут вvэ j гындэ.
А вы робітэ
Шо вvэ хоріsэ.

Мы бо ны вісты
А ны j ля дідка.
Ібо Гуты всі
Гэ вvэ v гаv німцы.

Так шо буваjтэ.
Хліб ны j ля бабцы
Ціпус гостынціj
Од внукыj бідных.

Jіvтэ картоплі
Но с памыдормы.
Да і капусту
Кыслу j гнылую.

Гопся – j на ровыр!
Шо бо нам Козцы
Шэ пудгрыбті вуv,
Гоj, до пороvка.

Выjшла машіна
Да на прыпынок ш.
От мы j в Бродныці,
Дэ j хлібка сыsыш.

Масло – і тэе
Трэ коб но vырнэ.
А творогы всі
Хаj пыньськым діткам.

От мы j вызэмо,
Таsым на дізель
Всэ шо по3бнэ
Хоть на ныдільку зь.

А в хаты тыхон.
Хто хоть топыв шо,
Колы в Кентавра
Ны j шапоклячкы.

От мы j тут зохмаjсь
Да вкынь враз в рот пост.
А то уv дров вам
Скынуть звіров с 5.

Шо ны бо ночка,
Пыj на здоровЕ
Хоть з няк Алёнкаj
Пыво v да водку сь.

Тут волонтёрок –
Зразу vывоj старць!
Бо j на быззубых
Хтось прэ на хутор.

Мы ж замынылы тут в алфавіты
Но пару літар тіпа жэ й щы вам.
Всэ остальнэе поймытэ екся зь.
Коль мы етвегы й в перепісь нэнзый.


Рецензии