***

Бах1а баге вун иркурас кане,
Бяг1я яге вун гумурдигь гьяе.
Вахтар ицаеф э хартис алцун,
Бахтар ирай чвас чве иркъвар ацун.

Адине яг иркъвар разе акку,
Адине вахт мурадарик руку.
Адине чун садсайн хилар фацун,
Кане улериъ нач намус фацун.

Канди канди чун агвас,
Шати ширинди чве кюси агвас.
Шав ягя талаб аккас,
Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас.

Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас!
Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас!
....................

Гюрчекь дуях хурай чвас кюйс хумча,
Валадар ирай чвас калин куча.
Кане тухумин иркъвар шад аккас,
Дадан гадат хе табагат ухяс.

Мублах дуях хурай чвас халича,
Рагун нур хурай садсайис ича.
Агваф хурай улерис илькя яг,
Чире фикирар х1ел акке кираг.

Канди канди чун агвас,
Шати ширинди чве кюси агвас.
Шав ягя талаб аккас,
Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас.

Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас!
Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас!
......................

Канди канди чун агвас,
Шати ширинди чве кюси агвас.
Шав ягя талаб аккас,
Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас.

Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас!
Х1я бахтуни иркъвар ацас аккас!


Рецензии