Псалом 50. ось ви бачите ось...

І ось ви бачите:
ось чоловік!
І щоб ви тільки не просили,
він з Джерела
влив стільки Сили,
що й відійшов — живий
навік!!
як чистим серцем
з чистим Серцем
преображають
зір із-під повік...


Усезмітаючий і внутрішньо
змітаючий —
і бісів — і під бісами
                перебуваючих! —
і зрак правця
на лицях
                набуваючих —
огненний ось —
всесвітньотворчий
аж навік,

а ви ще риєтесь —
у голові!!

22.07.2019


Рецензии