Lady autumn

no one here invited us
but there is no exit nowise
with the summer's coming i
longed for Autumn

i knew that's how it would be
let autumn leaves be burning
but there's no more warmth in world
i knew that's how it would be
the bonfire's trick's so foxy
the chilling dawn has rose

i don't know what to say
you are sadly over thirty
i try to keep my lies at bay
be more haughty

she's going to extremes
not seeing what's the difference
but i'm so used to hearing lies
such silly celebration

such fleeting celebration--
but how can i stay here at night?

Lady Autumn, i'm not a total goner
to be with you,  be with you alone!
Lady Autumn, there's nothing that i owe
and to everyone their own..


 Черный Кофе - Леди осень


Нас сюда никто не звал,
Просто нет исхода вовсе…
Я с приходом лета ждал
Леди Осень.

Я знал, что так и будет!
Пускай сжигают листья,
Но в мире больше нет тепла,
Я знал, все так и будет!

Костёр – уловка лисья…
Заря студёная взошла.

Я теряюсь, что сказать…
Вам, увы (!), уже за тридцать...
Я стараюсь меньше лгать,
Больше злиться.

Она впадает в крайность,
Не замечает разниц!
Но мне привычно слышать лесть,
Какой нелепый праздник…

Такой короткий праздник...
Но как остаться ночью зде...

Леди Осень, я не совсем пропащий,
Чтоб с вами быть,
С вами быть вдвоём-м-м!
Леди Осень, я ничего не должен,
И каждый...
каждый при своём...

Леди Осень... ... ...


Рецензии